Alkariadi symbolen

alkariadi, een kosmische taal

In augustus en september 2005 overkwam me tijdens diverse healing sessies iets bijzonders. 

Tijdens elke sessie zag ik een reeks mij onbekende symbolen. Hadden ze misschien iets te maken met het soort van healing? Maar Katrien Berckmoes van wie ik de healings ontving, ontkende dit en wist ook niet wat ze betekenden. Omdat enkele mediums me aanraadden met de symbolen te gaan werken en via een select groepje mensen de symbolen uit te testen, gingen we met zes mensen aan de slag.

We kwamen regelmatig samen en testen alle symbolen op verschillende manieren uit. Op die manier ontdekten we hun kracht en hun waarde. De symbolen zijn een soort kosmische taal met een krachtige energetische waarde en genezende werking. Bovenal is het een taal die je toelaat je Ware Zelf te ontdekken. 

Voor zowel Katrien als voor mezelf heeft het werken met de symbolen heel wat verandering op gang gebracht.  
Ik kan niet verwoorden hoe dankbaar ik ben dat ik dit Kosmische geschenk heb gekregen en het met anderen mag delen. Vooral de prachtige ervaringen tijdens de inwijdingsrituelen die we deden op onze reis naar het krachteiland Samothraki zijn onvergetelijk. 

Samen met Katrien Berckmoes schreef ik uit hoe we stap voor stap de energetische werking van deze symbolen ontdekten en wat onze ervaringen er mee waren. Vanaf begin 2017 kan je het bestellen tegen een kleine vergoeding en wordt het je digitaal toegezonden en er zullen later op het jaar ook symbolenkaarten ter beschikking zijn.

Bij het lezen, zal je zien dat de mogelijkheid bestaat ingewijd te worden met deze symbolen. 
Deze inwijdingen gebeuren op afspraak en persoonlijk. Soms worden er op energetische locaties  groepsinwijdingen gedaan. 

Graag wil ik de kracht en van Alkariadi symbolen onder de mensen brengen. Ik hoop dat het voor jullie net zoveel positieve veranderingen en mooie ervaringen op je pad zal brengen zoals voor mij en Katrien.  

Om met deze symbolen te leren werken, krijg je eerst een inwijding waarbij ik je de nodige informatie en werkwijzen doorgeef.