Akasha kronieken

 

Akasha kronieken= universele databank,  “kosmisch internet”

= tijdloos, sereen, liefdevol
= onvoorwaardelijke liefde, begrip
= een mooie ondersteuning bij coaching

De Akasha Kronieken worden ook wel het Archief van de Ziel of het Levensboek genoemd. Akasha is een Sanskriet begrip dat we terugvinden in vele heilige teksten.

Het betekent ‘grenzenloze ruimte’. Hier bestaat geen tijd en ruimte maar een onvoorwaardelijk gevoel van liefde, begrip, meedogendheid, sereniteit en innerlijke vrede. Je kunt het zien als een universele databank waar alle informatie van elke ziel die ooit geleefd heeft is opgeslagen. Het bevat tevens de volmaakte blauwdruk van elke ziel. Eigenlijk kan je zeggen dat het alle wijsheid, alle kennis en waarheid bevat van ons zielenpad. Het geeft ons toegang tot geheimen van het verleden, heden en de toekomst.

De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn reis wordt bewaard.

Deze dimensie is altijd en overal ter wereld geheel aanwezig en volledig toegankelijk.

Ze bevat dus niet alleen alles wat elke ziel in de loop van zijn bestaan ooit heeft ervaren en gedaan, maar ook informatie over toekomstige mogelijkheden. Dit betekent niet dat ze toekomstvoorspellers zijn! Ze geven je soms dingen mee die je nu niet begrijpt maar die nog op je pad moeten komen naargelang je eigen proces.

Uitgangspunt en doel van de Akasha Kronieken is dat we ons op optimale wijze in de aardse dimensie verwezenlijken. Daarin ligt immers de grootste vervulling zowel voor onszelf als voor onze omgeving. Met de hulp van Jacqueline kan je meer inzicht krijgen in het pad van jouw ziel. 

Je zou de Akasha Kronieken kunnen zien als een soort ‘kosmisch internet’.

 

Voor meer informatie, bezoek de website van Jacqueline